Rauhaisaa joulua Mäntyharjun museolta

Toivotamme rauhaisaa joulua blogimme lukiojoille ja someseuraajillemme. Teitähän onkin jo ilahduttava määrä.

Samalla toivotamme onnellista uutta vuotta 2017 ja juhlavaa sellaista. Itsenäinen Suomi täyttää 100 vuotta ja se on näkynyt Mäntyharjun museolla jo vuoden päivät. Juhlavuoden ohjelmaan kuuluva Mäntyharjun teollisuusperinnekeräily jatkuu myös vuonna 2017. Kesänäyttely jatkuu Mäntyharjun teollisuusteemalla. Viime kesänä lähestyimme teollisuuden kehittymistä teollisuuden kulmakivien kautta. Ensi kesänä jatkamme teemaa ja syvennymme mäntyharjulainen yrittäjyyteen. Näyttelyn nimi on pellepelottomat, keksinnöt ja perheyritykset.

Roiskuvat erikoisterveiset ja hyvän jouluntoivotukset myös teollisuusperintökeräilyn tärkeälle tukijallemme Vakiometalli Oy.lle. Menestystä myös vuodelle 2017.

Hyvän joulun toivotus Mäntyharjun elinkeinojen kehittämisyhtiön Mäsek Oy:n tuottaman joulukortin myötä. Tässä kuvassa museomme päärakennus komeilee talviasussaan.